remarkable
Onze klasgenoten
Anne Bart BasO BasW Bryan Frans Gillian Hammie Mark Patrick Ralph Tessa Willem Yuri
Anne Bart Bas v O Bas W Bryan Frans Gillian Hammie Mark Patrick Ralph Tessa Willem Yuri

Archieven

Dit is het archief voor november 2006

do 16 nov 2006: PPL examen

Geplaatst door: Gillian
Na een hele leuke vlucht naar Texel en Hoogeveen die ik weer tegelijk heb gevlogen met Bas Wispels werd het tijd voor PPL examen voorbereidende vluchten. 2 lessen met instructeur waarin alles nog eens werd doorgenomen en een progress check waarna je naar examen gestuurd moet worden. De progress check verliep uiteindelijk goed op één onderdeel na die ik een les erna nog extra heb geoefend. Hierna mocht ik aangemeld worden voor examen.

» Lees verder..

do 9 nov 2006: Solo Teuge - Groningen

Geplaatst door: Mark

Groningen was gááf!

Groningen Tower

» Lees verder..

di 7 nov 2006: Tijd voor een update

Geplaatst door: Mark

Het is al weer zó lang geleden dat ik naar Lelystad ben geweest dat het écht weer eens tijd is voor een update. Inmiddels ben ik namelijk niet minder dan 14 15 lessen en héél wat vlieguren verder.

» Lees verder..

wo 1 nov 2006: Fase 3 + slecht weer

Geplaatst door: Gillian

Na de eerste vluchten van fase 3 te hebben gedaan sta ik nu bijna stil. Het weer gaat drastisch achteruit, niet onverwacht natuurlijk voor deze tijd van het jaar. Vorig jaar hebben we ook in deze periode van het jaar gevlogen. Toen was de instelling ook: "Yess, 2 keer gevlogen deze week!"Smile. Dat we de laatste weken makkelijk zo'n 4 keer per week vlogen was een luxe die we nu niet meer kunnen verwachten.
Maargoed, even doornemen wat voor leuks ik heb gedaan afgelopen dagenCool.

» Lees verder..