remarkable
Onze klasgenoten
Anne Bart BasO BasW Bryan Frans Gillian Hammie Mark Patrick Ralph Tessa Willem Yuri
Anne Bart Bas v O Bas W Bryan Frans Gillian Hammie Mark Patrick Ralph Tessa Willem Yuri

Archieven

Dit is het archief voor januari 2007

vr 19 jan 2007: Duitsland trip! (met film!)

Geplaatst door: Gillian

Na mijn conversie naar de Cessna 172 werd het tijd om te mutten. Samen met Willem en Bart ben ik een rondje Duitsland gaan doen.

» Lees verder..

Geplaatst door: Frans

Door het slechte weer 's ochtens kon mijn vlucht niet doorgaan, op het veld hing een dichte laag grondmist. Deze trok rond de middag op, waardoor het voor Patrick wel mogelijk was om les D13 te vliegen met Ron. Na kort overleg was het mogelijk dat ik achterin meemocht vliegen, een mooie gelegenheid om nog even een paar mooie beelden vast te leggen!

De grondmist was dus inmiddels opgetrokken, maar vanuit het zuiden kwam er een hele dichte mist opzetten die om een uur of 3-4 ons veld zou bereiken.

Geplaatst door: Frans

De PH-GEO een Cessna 172, een vierpersoons toestel. Anne, Bas en Niels zouden een dagje naar Duitsland gaan. Er was dus een plekje over, een mooie gelegenheid om als passagier mee te gaan op Duitslandtrip voor de Conversie!

Gewapend met een camera en een fototoestel werden mooie beelden vastgelegd, kijk hieronder voor het resultaat!

» Lees verder..

vr 5 jan 2007: PPL examen (geslaagd!!)

Geplaatst door: Mark

Nadat ik vorig jaar voor de zoveelste keer geen examen kon doen, was het vanochtend dan toch éindelijk zover! Na een zeer korte briefing (het weer was niet super en zou er 's middags ook niet beter op worden, terwijl Yuri na mij aan de beurt was) ging ik samen met examinator Dhr. Oldenburger direct richting kist om te beginnen aan de geplande route.

» Lees verder..