Vliegtuigstrepen..en dan bedoelen we niet alleen het vliegverkeer op Teuge dat toeneemt nu het aantal leerlingen op onze school groeit. Het CBS heeft namelijk eens flink zitten rekenen en er is gebleken dat er, uiteraard op de dip rond 11-09-01 na, een gezond stijgende lijn is te vinden in het aantal vervoerde passagiers en vracht op de Nederlandse luchthavens, zo schrijft Nu.nl:

AMSTERDAM - Het vliegverkeer op de Nederlandse luchthavens groeit gestaag verder. In de eerste negen maanden van vorig jaar werd bijna negentien procent meer passagiers en vracht vervoerd dan in dezelfde periode in 2003. Dat blijkt maandag uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Na de terugval van het vliegverkeer in 2002 en 2003 - door de aanslagen in de Verenigde Staten op 11 september 2001 - neemt het vliegverkeer sinds 2004 weer toe.

Zo'n negentig procent van de passagiers die in de drie kwartalen van vorig jaar via Nederlandse luchthavens reisden, maakte gebruik van lijndiensten. Meer dan de helft van hen bleef binnen Europa. De meeste passagiers (zes miljoen) reisden van en naar het Verenigd Koninkrijk en van en naar de Verenigde Staten (drieënhalf miljoen).

Binnen Nederland landde of vertrok in die periode 351 duizend keer een vliegtuig met passagiers of vracht. Dat is minder vaak dan in 2000 en 2001, maar het aantal passagiers en de hoeveelheid vracht is gegroeid. Dat komt doordat de laatste tijd met grotere toestellen wordt gevlogen.

Hoewel de arbeidsmarkt nog steeds niet makkelijk is, bewijzen dit soort berichten toch wel dat het een goede tijd is om haar te betreden Smile