De 8 maanden ATPL theorie zitten erop! Wat is het snel gegaan zeg. Voor je het weet zit je al op de helft en even later in het laatste blok Tongue out. Ik moet zeggen dat ik een hoop leuke ervaringen heb opgedaan met de ATPL-lessen en naast ATPL ook een hoop andere leuke dingen geleerd en te weten gekomen Laughing.

Na de voor mij laatste examens vanmiddag ben ik met Frans langs Schiphol geweest en hij maakte de opmerking: 'We hebben toch best veel geleerd heh?' En daar moet je toch echt even bij stilstaan hoeveel je in die toch korte periode geleerd heb. Niet lang geleden stond ik op het panorama terras alleen maar te bewonderen dat zo'n vliegtuig de lucht in gaat en hoe groot ze zijn. Vanmiddag keek naar een jet vlak voor touchdown en realiseer dat hij met Vref over de treshold vliegt, kijk omhoog en ik zie cumulus wolkjes:)

Het was voor mij een tijd van pieken op de juiste momenten. Het ene vak ging wat moeilijker als de andere, terwijl er sommige bij waren die je rustig kon gebruiken om 'zakken te vullen' aka inkoppertjes Wink. Voor het ene vak lees je zorgvuldig het boek en aantekeningen door, voor het andere vak paar keer oefenvragen maken is zat:P. Maar welk vak het ook was, voor elk examen was ik net genoeg gespannen. Spanning die je toch net even meer laat leren. Alle examens heb ik in één keer gehaald met een gemiddelde van 91%. Daar ben ik tevreden mee Laughing.


Nu moet ik nog van afkickverschijnselen af zien te komen...Tongue out


Nou gaan we verder met waar ik voor gekomen was.

VLIEGEN!!!!!


Bart en ik