Na mijn conversie naar de Cessna 172 werd het tijd om te mutten. Samen met Willem en Bart ben ik een rondje Duitsland gaan doen.

Het is een tijdje geleden sinds ik mijn laatste weblog heb geschreven. De hoogste tijd dat ik weer wat van me laat horen aangezien ik weer wat leuke ervaringen heb gehad. Voor de kerstvakantie heb ik een conversie naar de iets grotere Cessna 172 gedaan. Het grote voordeel hiervan is dat ik nu met 2 andere leerlingen vluchtjes kan doen (en hij gaat natuurlijker wat sneller en zit ruimerCool).

Nu is het tijd om wat uren te maken, het mutten. Verplicht moeten we ook zorgen dat we 300 nautische mijlen achtereen gevlogen hebben. Vorige week vrijdag ben ik met Bart en Willem een trip door Duitsland begonnen. Afgelopen maandag waren we weer terug. Het was een enorm leuke ervaring waarvan we veel geleerd hebben. Ik zal er niet teveel meer over vertellen, kijk zelf maar!

De verplichte 300NM heb ik tijdens deze trip gehaald, echter heb ik nog aantal uurtjes over die ik moet vliegen. Geen strafLaughing. Binnenkort dus weer de lucht in met bestemming naar keuze, hoogstwaarschijnlijk weer met mijn Bart en WillemYell.