Je ziet iedereen weer naar school gaan, meeste met hangende mondhoeken. Wij hebben er een spannende tijd opzitten zonder vakantie, wat soms wel eens erg moeilijk was om de concentratie vast te houden als je al die mensen lekker in het zonnetje bezig zag! Cool Nu begint onze "vakantie", er mag eindelijk gevlogen worden, Wij gaan iedere dag met een Big Smile naar school!

Het is bijna niet voor te stellen, de ATPL zit erop, ook voor mij. Wat een avontuur is het geweest. Laughing

Deze week was echt slopend, na de examens die stonden voor dit blok, moesten er door mij nog 2 andere ingehaald worden, deze waren niet in een keer gehaald. Dit heeft heel veel energie gekost maar het is toch maar gelukt, Alle inspanning is niet voor niets geweest. Spannende tijden die examenweken!

Iedere periode duurt ongeveer 8 weken, de eerste week is het altijd uitrusten van de vorige examenweek, daarna wordt er gewacht op de adrenaline die komt een paar weken voor de examens. Eenmaal op gang is er dan ook geen houden meer aan. Leren, leren en nog eens leren..... Undecided Dan op naar Amsterdam, de spanning is daar altijd goed te voelen, voor iedere examen opnieuw. Wat ik altijd het meest spannend vond, was het moment dat je de uitslag kreeg na een examen (de vragen zijn multiple-choice en je kan je antwoorden na afloop meenemen buiten het lokaal) Er komt dan 15 min na de examentijd een groot antwoordenvel waar iemand dan de antwoorden van opleest waarmee je je examen kan nakijken. (voor die tijd heb je je antwoorden al met iedereen vergeleken, waar je eigenlijk niets aan hebt, maargoed voor je geruststelling kan het goed zijn) dan komen de rekenmachines uit de tassen en worden de scores berekend. Een voor een zie je dan de opgeluchte gezichten verschijnen.

Daar zijn we nu gelukkig vanaf. Moet je kijken wat we nu allemaal stiekem al weten, niet normaal gewoon Smile
Vorig jaar eindexamen havo en nu dit! geweldig......

Ja we hebben in een korte tijd heel veel geleerd, en toch een leuke tijd gehad met elkaar. Heel veel succes iedereen in het verdere deel van de opleiding, we gaan een leuke tijd tegemoet. Ben trots op The Phoenix!