We gaan door waar we gebleven waren: dinsdag, een kleine twee weken na de examens, zijn we begonnen met ground school voor fase 2! Dit betekent dat we aan de slag gaan met kaarten en navigatielogs om een route te plannen van het ene veld naar het andere. Aanstaande woensdag volgt dan nog even een klein schoolexamen en daarna zijn we overgeleverd aan Operations om ingepland te worden voor het voortzetten van de vlieglessen.

De laatste ATPL examens zijn overigens aardig goed verlopen. Drie van ons hebben Meteo nét niet weten te halen, maar de overige elf klasgenoten hebben vandaag van het CBR de officiële bevestiging gekregen dat de ATPL theorie succesvol is afgerond. We verwachten dat de "achterblijvers" deze na de herkansing op 22 26 september óók in ontvangst mogen nemen Wink

Vaste bezoekers zullen verder direct hebben gemerkt dat onze site er iets anders uit ziet. Doel is een schoner, overzichtelijker beeld te presenteren en dat is naar mijn mening goed gelukt! Nu we weer gaan vliegen is het aan óns om bij te gaan houden hoe het met ons gaat tijdens de opleiding, en we hopen dat we voor familie, vrienden en andere geïnteresseerden zo een leuk en interessant weblog kunnen samenstellen waar bezoekers regelmatig een kijkje komen nemen. Veel leesplezier!