Een interessante special op LVN.nl:

Luchtvaartnieuws.nl is op 2 april 2006 een special gestart over low cost carriers. In de komende maanden brengen we het wel en wee in beeld van alle prijsvechters die op luchthavens binnen Nederland en België actief zijn. Low cost maatschappijen zijn er in enkele jaren tijd in geslaagd een belangrijke positie te bemachtigen binnen de luchtvaartmarkt.

Welke prijsvechters vliegen op Nederlandse en Belgische luchthavens? Waarin onderscheiden ze zich van de concurrentie en wat hebben ze nog in hun mars? Hoe denken ze eigenlijk over elkaar? Op deze en andere vragen hopen diverse redacteuren van Luchtvaartnieuws.nl en Luchtvaartnieuws.be de komende maanden in te gaan.

Om de week komt een nieuwe aflevering online, waarin de mensen die aan het roer van de onderneming staan aan het woord worden gelaten. Ook worden bij elke editie belangrijke feiten en cijfers over de low cost carrier in kwestie vermeld.

Als eerste prijsvechter in de serie: transavia.com. Topman Onno van den Brink over het reilen en zeilen van 'zijn' maatschappij.

[ bron ] ¦ [ artikel ]

Benieuwd welke maatschappij volgt!