Er is de afgelopen paar dagen hard gewerkt aan de DVD met daarop al onze solo's, en we hebben alvast een mooie "coming soon" trailer klaarstaan als opwarmertje. Hij is heerlijk over-the-top geworden en is wel even het bekijken waard: download hem nu (5,9 MB).

Verder is de lente deze week begonnen en de eerste tekenen daarvan hebben zich (ondanks de aanhoudende kou) al laten zien. Maandag hebben we namelijk de eerste zweefvliegers al gespot! De lier was nog nergens te vinden, maar des te mooier: de toestellen werden door een motorvliegtuig omhoog geholpen, wat er toch wel erg bijzonder uitziet. Verder was de Unimog van de havendienst gisteren ook al weer met het gras bezig - we zijn benieuwd hoe groen ze het dit jaar kunnen krijgen ;)

We zijn trouwens alweer een tijdje bezig met de volgende reeks vakken, te weten "Principles of Flight", "Airframes, Systems & Powerplants", "Instruments & Electrics" en "Mass & Balance". Midden volgende maand zijn we dan alweer toe aan de tussentijdse toets, en twee weken daarna is het wederom examentijd!