Veel bezoekers van onze site komen hier terecht via de website van onze school: ruim een vijfde (22,28%) van de bezoekers die vanaf een andere site komen, komt via Luchtvaartschool.com. Alleen ATCBox.com zit daar, met een aandeel van 24,86%, nog boven.

Een flink deel van onze bezoekers dus is ongetwijfeld aan het overwegen om zélf de uitdaging aan te gaan om piloot te worden en is op zoek naar ervaringen van de huidige studenten van niet alleen de Stella Aviation Academy maar ook bijvoorbeeld de KLS en de NLS.

Piloot worden?Natuurlijk zijn ook wíj daar ooit mee bezig geweest. Nu onze klas al heel wat tijd op onze school heeft doorgebracht vinden we het leuk om studiekiezers die de grote stap misschien willen gaan nemen een handje te helpen door hun vragen te beantwoorden en die informatie een eigen plek te geven op deze website. We willen dat op een eerlijke, nuchtere manier doen: het is niet de bedoeling dat we op de proppen komen met een site die Stella voortrekt of andere luchtvaartscholen afkraakt.

Ben jij de verschillende mogelijkheden op het gebied van pilotenopleidingen aan het verkennen en heb je een paar brandende vragen die je graag beantwoord wilt hebben door ons? Schroom dan niet en reageer op deze post of stuur een mailtje naar vragen at phoenix streepje stella punt nl.