Volledige naam: Ralph Schoenaker
Weblog: http://www.phoenix-stella.nl/weblogs/ralph/

ikVan jongs af aan heb ik altijd interesse gehad in techniek. En na het afronden van mijn mavo heb ik de keus gemaakt een zo breed mogelijk technisch vak uit te zoeken in een uitdagende wereld. Dus ben ik MBO 4 Luchtvaarttechniek B1 in Zwolle aan het Deltion College te Zwolle gaan volgen.

Na 3 jaar theorie mocht ik eindelijk stage gaan lopen en dat bij een vliegtuigonderhoudsbedrijf op Schiphol. Aldaar lijn en hangar onderhoud uitvoerend kwam ik er toch achter dat ik dat niet mijn hele leven wilde blijven doen. Ben me gaan verdiepen in het aanbod van vliegscholen om verkeersvlieger te worden en tot mijn grote verbazing bevindt de luchtvaartschool die ik het aantrekkelijkst vind zich op Teuge. Dus hier selectie gedaan, aangenomen, en nu bezig met de verwezenlijking. Het bevalt me echt super!

Verder hou ik me veel bezig met skiën in de sneeuw en op de band, en ben ik veel in Köln of Schwäbisch Gmünd Duitsland bij mijn vriendin Anna te vinden. Voor meer info kan je altijd bij mij persoonlijk terecht of per mail contact opnemen. Groetjes!!!!!!!!!

Ralph