Volledige naam: Yuri Molenaar
Weblog: http://www.phoenix-stella.nl/weblogs/yuri/

ikJah, deze mafkees is geboren in 1982 in Den Bosch en getogen op vele plekken (Zimbabwe, Zuid-Holland, Flevoland, N-Brabant, Zuid-Afrika). Dus 1 van mijn meest favoriete hobby's is natuurlijk verhuizen (en Taekwando). Momenteel hebben me ouders ff een pauze genomen in Dronten. Ik zelf woon dus gedeeltelijk in Dronten en Terwolde.

Nadat ik havo (NT&NG) afgerond had ben ik een jaartje technische bedrijfskunde gaan doen. Maar een theorieboek PPL bracht veranderingen in het lot. Als je meer in het PPL boek zit te lezen dan in je oorspronkelijke studieboeken, dan is het logische vervolg een andere studie genaamd Aviation aan de HVA. Zodoende kwam ik in contact met Stella. Na de selectie was de keuze eenvoudig: zo spoedig mogelijk beginnen met de opleiding.

Vanaf mijn geboorte zit het vliegeniersbloed al in me. Ik heb lang geprobeerd om een antwoord te vinden op de vraag: 'waarom wil je piloot worden?'. Het antwoord wat het dichtstbij komt is 'Het gevoel voor vliegen is te vergelijken met het gevoel voor je eerste grote liefde. Dat kan je niet beschrijven'.

Ciao

Vla