remarkable Phoenix, Legend of the Sky :: Stella aviation academy klas 04/05 :: Weblogs
Onze klasgenoten
Anne Bart BasO BasW Bryan Frans Gillian Hammie Mark Patrick Ralph Tessa Willem Yuri
Anne Bart Bas v O Bas W Bryan Frans Gillian Hammie Mark Patrick Ralph Tessa Willem Yuri
Welkom op de site van Phoenix Stella, klas 04-05 van de Stella Aviation Academy in Teuge. Je vindt hier alles over onze loopweg tot commercieel piloot. Lees onze weblogs eens rustig door, en vergeet ook z├ęker niet het fotoalbum te bekijken! Meer over ons...
Geplaatst door: Frans

Les D12, al een eeuwigheid geleden, maar helaas niet eerder tijd kunnen vinden om even de beelden bij elkaar te stoppen met een leuk muziekje. Inmiddels is het VFR traject afgesloten. helaas, maar de uren zijn op! Nu de groundschool van de simulator ook klaar is, kunnen we over 1 week weer beginnen met vliegen. Welliswaar niet in het echt, maar vliegen is vliegen!

Voor D12 met Tessa en Jaqueline klik hieronder!

Teuge-Emden-Leer-Teuge

» Lees verder..

Geplaatst door: Frans

Door het slechte weer 's ochtens kon mijn vlucht niet doorgaan, op het veld hing een dichte laag grondmist. Deze trok rond de middag op, waardoor het voor Patrick wel mogelijk was om les D13 te vliegen met Ron. Na kort overleg was het mogelijk dat ik achterin meemocht vliegen, een mooie gelegenheid om nog even een paar mooie beelden vast te leggen!

De grondmist was dus inmiddels opgetrokken, maar vanuit het zuiden kwam er een hele dichte mist opzetten die om een uur of 3-4 ons veld zou bereiken.

Geplaatst door: Frans

De PH-GEO een Cessna 172, een vierpersoons toestel. Anne, Bas en Niels zouden een dagje naar Duitsland gaan. Er was dus een plekje over, een mooie gelegenheid om als passagier mee te gaan op Duitslandtrip voor de Conversie!

Gewapend met een camera en een fototoestel werden mooie beelden vastgelegd, kijk hieronder voor het resultaat!

» Lees verder..

do 14 dec 2006: PPL Examen

Geplaatst door: Frans

2 weken na D09 was het weer eindelijk goed om te gaan vliegen voor het PPL examen! Dhr. van Wonderen nam het examen af. Na 30 jaar examineer ervaring waren velen Tessa en mij voorgegaan!

do 14 dec 2006: Midden-Zeeland

Geplaatst door: Frans

21 November was het dan zover: eindelijk mochten we les D06 gaan vliegen. De 150 NM (nautische mijl) trip naar Midden Zeeland. Op naar het thuisfront, en niet met de auto maar met het vliegtuig!!Tongue out Klik hier voor het filmpje!

» Lees verder..

di 19 sep 2006: Refeshment Phase II

Geplaatst door: Frans
Vanaf vorige week donderdag zijn we bezig met de refreshment lessen van phase II!


» Lees verder..

wo 6 sep 2006: Groundschool

Geplaatst door: Frans

Deze week zijn de eerste groundschoollessen begonnen. Dit zijn de theorielessen voordat je aan een volgende vliegfase begint.

» Lees verder..

zo 27 aug 2006: Einde ATPL

Geplaatst door: Frans
Je ziet iedereen weer naar school gaan, meeste met hangende mondhoeken. Wij hebben er een spannende tijd opzitten zonder vakantie, wat soms wel eens erg moeilijk was om de concentratie vast te houden als je al die mensen lekker in het zonnetje bezig zag! Cool Nu begint onze "vakantie", er mag eindelijk gevlogen worden, Wij gaan iedere dag met een Big Smile naar school!

Het is bijna niet voor te stellen, de ATPL zit erop, ook voor mij. Wat een avontuur is het geweest. Laughing

» Lees verder..